Ζητούν στήριξη από την Ν.Δ.

 

«Δεν είναι επίθεση στο ΠΑΣΟΚ αλλά στην κυβέρνηση» εκτιμούν στην Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζοντας την τακτική που ακολουθεί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι ΑΝΕΛ.

Όπως εξηγούν μόνο τυχαίο δεν είναι ότι τα δύο αυτά κόμματα έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο κυβερνητικής του συνεργασίας. Συμπληρώνουν δε πως οι επιθέσεις είναι στοχευμένες για να αποδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το πιο αδύναμο κυβερνητικό μέλος ώστε να πέσει η κυβέρνηση.
«Μας χτυπούν για να ρίξουν τον Σαμαρά. Αν αυτό δεν το καταλάβουν γρήγορα στη Ν.Δ. τότε η ευθύνη των συνεπειών θα είναι αποκλειστικά δική τους» σημειώνουν κύκλοι της Ιπποκράτους.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι θα έπρεπε κανονικά το κόμμα που έχει τη μεγαλύτερη πλειοψηφία και συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ να είχε δείξει την αλληλεγγύη του, γιατί αν η χώρα κυβερνάται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το κόστος είναι δυσανάλογο για το ένα και το άλλο κόμμα, επομένως θα έπρεπε στην επίθεση που το ΠΑΣΟΚ δέχεται από τους ανεξάρτητους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ , κόμματα που δηλώνουν ότι θα συνεργαστούν στον μέλλον, άρα είναι συντονισμένη η επίθεση , θα έπρεπε η κυβέρνηση, η το ένα από τα δυο κόμματα της κυβέρνησης , όπως η ΝΔ να είχε επιδείξει μεγαλύτερη ευαισθησία.
Καταλήγουν δε θυμίζοντας πως αν η κυβέρνηση πέσει πριν την τετραετία τότε το πρόγραμμα θα αποτύχει και η ευθύνη θα βαρύνει και τους δύο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα