Ζλάταν… μέχρι τα 43 του στα γήπεδα!

Την εκτίμηση ότι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς μπορεί να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι και στα 43 του χρόνια, εξέφρασε ο – λαλίστατος – ατζέντης του Σουηδού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα.

Ο μεγαλομάνατζερ δήλωσε πως ο Ιμπραϊμοβιτς έχει τη θέληση και τη φυσική ικανότητα να τα καταφέρει, αλλά θεώρησε σίγουρο πως δεν πρόκειται να συνεχίσει μέχρι… τέλους στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στην ουσία, δηλαδή, ανήγγειλε την αποχώρηση του σούπερ σταρ των Παριζιάνων. Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ζλάταν έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Είναι ευχαριστημένος στο Παρίσι και προσπαθεί για το καλύτερο, παρότι είχε ορισμένα προβλήματα φέτος. Όμως το μέλλον του Ζλάταν είναι μακρύ. Δεν γνωρίζω αν θα θελήσει να τελειώσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δούλευε για τον εαυτό του εδώ και 15 χρόνια, τώρα θα δουλεύει με μένα για τα επόμενα οκτώ χρόνια. Νομίζω ότι μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 42 ή και 43 του χρόνια, αλλά δεν γνωρίζω αν θα αγωνίζεται τα επόμενα οκτώ χρόνια στην Παρί.

Μακάρι να κατακτήσει το Champions League. Θα είναι υπέροχο για εκείνον και την ομάδα. Ο Ζλάταν μου είπε ότι το πρώτο ματς με την Τσέλσι ήταν τέλειο. Ακολούθησαν την καταλληλότερη προετοιμασία. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός ανάμεσα στον Ζλάταν και τον Λοράν Μπλαν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα