Ζντένεκ Σκάζνι: «Προβληματική η άμυνα της Σλόβαν»

Ο Ζντένεκ Σκάζνι εργάστηκε στο παρελθόν στη χώρα μας στον ΠΑΟ και στον ΟΦΗ, αλλά τα τελευταία χρόνια καθόταν σε πάγκους ομάδων από την πατρίδα του την Τσεχία. Η αποδυνάμωση της τελευταίας του ομάδας, της Σπάρτα Πράγας, και το κακό φετινό ξεκίνημα τον οδήγησαν στην έξοδο και πλέον συζητά και πάλι το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ελλάδα, αφού υπάρχουν πληροφορίες για ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο.

Μέχρι να ολοκληρωθεί ή να χαλάσει το ντιλ, μίλησε στο Sport Fm για την επικείμενη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν στο Λίμπερετς, μία ομάδα την οποία προφανώς ο Σκάζνι γνωρίζει καλά:

«Τα τελευταία 5-6 χρόνια, η Σλόβαν Λίμπερετς είναι σταθερά πολύ καλή ομάδα. Αν και κάθε χρόνο αλλάζουν παίκτες, αλλάζουν προπονητές, πάντα καταφέρνουν και παίζουν το ίδιο καλά. Φέτος δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν έχει πολλούς παίκτες στο ρόστερ της και είναι μεγάλο πρόβλημα όταν θες να παίζεις σε δύο διοργανώσεις. Βέβαια, παραμένει επικίνδυνη ομάδα, παίζουν σαν ένα. Δεν έχει προσωπικότητες, πλην του Μπάρος, που αν και έχει μεγαλώσει, αν βρεθεί στην μέρα του, μπορεί να πάρει πάνω του ένα παιχνίδι. Δεν μπορεί να παίξει Πέμπτη-Κυριακή, αλλά όταν είναι έτοιμος, μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του. Είναι γρήγορη ομάδα από τα άκρα η Λίμπερετς, αλλά έχει και προβλήματα στην άμυνα. Λείπει και ο αρχηγός της εκεί… Εκεί είναι, νομίζω, το πρόβλημά της αυτή τη στιγμή, στα μετόπισθεν. Δε νομίζω πως η ίωση που είχε καταβάλλει τους παίκτες της το προηγούμενο διάστημα, είναι πλέον σοβαρό θέμα. Εγώ περιμένω πως θα αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της, άντε ένας-δύο να είναι εκτός»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα