Ζντιέλαρ και Πουλίδο τα κέρδη!

Πρόβλημα ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον, αφού το πρωτάθλημα θα το πάρει αέρα. Κυνηγάει το ρεκόρ του αήττητου πρωταθλήματος και αυτό μπορεί να το πετύχει, ιδίως αν φύγει αλώβητος από τα τρία παραδοσιακά ντέρμπι.

Ωστόσο, ένα ακόμη κέρδος που μπορεί να έχει είναι η ανάδειξη καινούριων αστεριών και φέτος έχει καταφέρει να αναδείξει τρία. Ο πρώτος είναι ο Τσιμήκας, που διακρίθηκε στα ματς Κυπέλλου. Στο ματς με τη Skoda αναδείχθηκαν δύο ακόμη. Ο Ζντιέλαρ, ο νεαρός Σέρβος που αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ και ο Πουλίδο, ο Μεξικανός επιθετικός που έπαιξε σαν προωθημένος και λύτρωσε τον Ολυμπιακό μετά την ασίστ του Φορτούνη.

Αμφότεροι δεν έπαιξαν μόνο καλά, αλλά ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού. Η ικανοποίηση είναι μεγάλοι, αφού πέραν της διάκρισης στους τρεις θεσμούς που μετέχει ο Ολυμπιακός, υπάρχει μεγάλη διάθεση στον τομέα ανάδειξης παικτών. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πολλές επιτυχίες έχουν τα τελευταία χρόνια, αλλά στην ανάδειξη παικτών πάσχουν κι αν καταφέρουν Πουλίδο και Ζντιέλαρ να κάνουν το βήμα παραπάνω, η ικανοποίηση στην οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι τεράστια.

Πρέπει, φυσικά, να αποδείξουν και σε άλλα ματς ότι μπορούν να διακριθούν, αλλά τα δείγματά γραφής τους τις τελευταίες εβδομάδες είναι ικανοποιητικά!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα