Ζοζέ: «Νοθεία στην ψηφοφορία του καλύτερου κόουτς!»

Παντού είναι αυτός ο Ζοζέ Μουρίνιο. Παρά το ότι η Τσέλσι αποσύρθηκε νωρίς από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα (αποκλείστηκε στο Champions League και εξασφάλισε το πρωτάθλημα Αγγλίας από τις αρχές Μαΐου), ο Πορτογάλος προπονητής της καταφέρνει να είναι στο προσκήνιο.

Με αφορμή τα τερατώδη σκάνδαλα γύρω από τον «βασιλιά των σπορ», ο Ζοζέ Μουρίνιο προέβη σε γαργαλιστικές αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως στο σχετικά νέο διαγωνισμό της FIFA για την ανάδειξη του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς (ξεκίνησε το 2010) υπήρξε μάλλον νοθεία στο διαγωνισμό του 2012, αφού τρεις άνθρωποι τον ενημέρωσαν πως ενώ τον ψήφισαν, διαπίστωσαν στα επίσημα αποτελέσματα της FIFA πως οι ψήφοι τους είχαν αποδοθεί σε άλλον προπονητή. Πρέπει να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη χρονιά, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αναδείχθηκε κορυφαίος, αφήνοντας δεύτερον τον Μουρίνιο για λίγες ψήφους!

Ωραία πράγματα… Πάντως, ο Πορτογάλος δεν πρέπει να στεναχωριέται, καθώς έχει συμπεριληφθεί τρεις φορές στην κορυφαία τριάδα και προηγείται στη σχετική λίστα. Για την ιστορία, να οι τρεις πρώτοι ανά σεζόν:

2010: 1ος Μουρίνιο. 2ος Ντελ Μπόσκε. 3ος Γκουαρντιόλα

2011: 1ος Γκουαρντιόλα. 2ος Φέργκιουσον. 3ος Μουρίνιο

2012: 1ος Ντελ Μπόσκε. 2ος Μουρίνιο. 3ος Γκουαρντιόλα

2013: 1ος Χάινκες. 2ος Κλοπ. 3ος Φέργκιουσον

2014: 1ος Λεβ. 2ος Αντσελότι. 3ος Σιμεόνε

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα