«Ζορίστηκε» αλλά κέρδισε ο ΠΑΟΚ

Αν και αγχώθηκε αρκετά ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να φύγει με το «διπλό» από τα Γιάννινα, όπου επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ. Οι Θεσσαλονικείς «ξεκλείδωσαν» την άμυνα των Ηπειρωτών με πέναλτι του Λούκας, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λαζάρ.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές. Ο τραυματισμός του Νίνη ανάγκασε τον Στέφενς να αλλάξει τα πλάνα του από νωρίς κι ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός μπροστά από την εστία του Βελλίδη. Ωστόσο, με την έναρξη του δεύτερου μέρους κι έπειτα οι Θεσσαλονικείς επιτίθονταν κατά… κύματα.

Το μόνο που τους έλειπε ήταν το γκολ και, παρά το γεγονός ότι «ζορίστηκαν» αρκετά, κατάφεραν να σκοράρουν στο 81’. Ο Νέτσιντ κέρδισε το πέναλτι από τον Μπέριο, με τον αμυντικό του ΠΑΣ να βλέπει την κόκκινη κάρτα και ο Λούκας από τα 11 βήματα νίκησε τον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών. Ως το τέλος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, αλλά δέχτηκαν και δεύτερο γκολ από τον Λάζαρ στο 87’ με σουτ από το ύψος της περιοχής.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ (73’ Ντάσιος), Μπέριος, Στρούνα (84’ Βιτσέντο), Τσουκαλάς (90’ Σκόνδρας), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς.
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λαζάρ, Τζιόλης, Νίνης (43’ λ.τ. Γεωργιάδης), Λούκας, Στοχ (76’ Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (58’ Νέτσιντ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα