«Ζουν έντονα το ποδόσφαιρο εδώ…»

Στη νέα του ζωή στην Ελλάδα αναφέρθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, μιλώντας σε μέσο της Σουηδίας.

«Πρόσφατα μεταφέρθηκα σε διαμέρισμα στην παραλία, στην περιοχή της Γλυφάδας. Νέα ζωή. Εδώ ζουν έντονα το ποδόσφαιρο. Είναι 15-20 εφημερίδες που γράφουν κάθε μέρα. Δεν μπορείς να μετακινείσαι ελεύθερα όπως στο Έρεμπρο, αλλά είναι διασκεδαστικό. Μου αρέσει.

Η ΑΕΚ έχει πάρα πολλούς οπαδούς. Το πρώτο ντέρμπι είναι με τον Παναθηναϊκό στις 15 Ιανουαρίου. Παίζουμε οκτώ παιχνίδια μέσα στον μήνα. Είναι καλό αυτό. Προτιμώ τα ματς απ’ την προπόνηση. Ο στόχος μας είναι να βγούμε φυσικά στην Ευρώπη, κατά προτίμηση σε μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί εδώ. Έχω υψηλά στάνταρ για τον εαυτό μου. Αυτή είναι η ευκαιρία μου. Είμαι εδώ για να κάνουμε κάτι μεγάλο» τόνισε ο Σουηδός στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεταγραφή του στην Ένωση και κατέληξε: «Μπορώ να πω ότι ποτέ ξανά δεν είχα φτάσει σε τόσο καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Με έχουν… πεθάνει εδώ! Έχασα επτά κιλά σε 16 ημέρες. Ήταν δύσκολο, αλλά είμαι εδώ για να κάνουμε κάτι μεγάλο. Αυτή είναι η ευκαιρία μου να δείξω ποιος είμαι και θα την εκμεταλλευτώ…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα