Ζωντανή για το σεντόνι η ΑΕΚ, 1-0 τον ΠΑΟ

Η ΑΕΚ έστω και δύσκολα εξακολουθεί να ελπίζει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος, καθώς νίκησε τον ελλιπέστατο Παναθηναϊκό με 1-0  και έμεινε στο κυνήγι του ΠΑΟΚ!

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, αλλά νευρική στις τελικές ενέργειες. Κάποια βεβιασμένα σουτ έξω από την περιοχή και ορισμένες επελάσεις των ακραίων μπακ δημιούργησαν λίγους προβληματισμούς στην «πράσινη» άμυνα, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται ψηλά. Επιθετικά, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αλμέιδα έχασε ευκαιρία που δεν χάνεται και η Ένωση έδειξε να επηρεάζεται με αποτέλεσμα το ματς όσο περνά η ώρα να δείχνει πιο ισορροπημένο. Το ματς είχε ρυθμό, αλλά όχι σπουδαίες στιγμές με τον αποδεκατισμένο ΠΑΟ να παλεύει πραγματικά για το αποτέλεσμα και το θεωρητικό φαβορί , τη γηπεδούχο ομάδα, να μη βγάζει ηρεμία στο παιχνίδι της, μέχρι που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε αυτό για το οποίο πέρασε ως αλλαγή, πήρε μία προσπάθεια πάνω του και με φοβερό ξερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 στο 85’.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (81’ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Μπακασέτας (59’ Χριστοδουλόπουλος), Αλμέιδα (60’ Αραούχο)

ΠΑΟ: Στιλ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Εμποκού (76’ Στάικος), Βλαχοδήμος (67’ Μπουμάλ), Μολίνς (60’ Λέτο), Κλωναρίδης

Η Βαθμολογία των Play Off (εκκρεμεί η ένσταση του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που διεκόπη με υπαιτιότητα των «πράσινων»)

ΠΑΟΚ         8      4-1

ΑΕΚ            6      2-1

Πανιώνιος  4      2-2

ΠΑΟ          -1      1-5

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα