Ηγέτης ετών 22!

Μετά την ολοκλήρωση των 3/4 της κανονικής διάρκειας του φετινού NBA, οι Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούμπο μάχονται να προλάβουν τα PlayOffs για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία και να αποδείξουν πως ίσως αποτελούν μία ανερχόμενη νέα δύναμη στο πρωτάθλημα.

Οδηγός σε αυτή την προσπάθεια είναι – γρήγορα και απρόσμενα – ο νεότερος βασικός καλαθοσφαιριστής αυτής της ομάδας, ο Γιάννης Αντετοκούμπο,  και λέμε απρόσμενα διότι όσο ξεκάθαρο κι αν είναι το ταλέντο του, δεν θα μπορούσε να έχει προβλεφθεί πως θα αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας του σε ηλικία 21 έτους (διότι είναι τουλάχιστον από πέρσι).

Αν οι Bucks προλάβουν το όγδοο προνομιούχο εισιτήριο, τότε μάλλον θα παίξουν με τους πρωταθλητές Cleveland και αυτή η σειρά από μόνη της θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για όλους τους φαν του Γιάννη Αντετοκούμπο.  Στο τελευταίο παιχνίδι τα «ελάφια» νίκησαν 101-94 τους Toronto Raptors και ο Έλληνας All Star είχε 21 πόντους (8/13 δίποντα, 5/6 βολές), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ.

Πέρα από τα καλά του στατιστικά, έβαλε κρίσιμα καλάθια, ήταν καθοριστικός και με ιδιαίτερη ενέργεια σε φάσεις που δεν καταγράφονται, σκριν, γρήγορη κυκλοφορία, κ.α.

Δείτε μερικές από τις εντυπωσιακές του ενέργειες:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα