Ηρακλής: «Μας βόλεψε το σύστημα του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο Ρομάνο

Προβλέψιμο χαρακτήρισε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ο μέσος του Ηρακλή, Ντιέγκο Ρομάνο, παρ’ ότι οι «πράσινοι» είχαν νέο τεχνικό στον πάγκο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξένου ποδοσφαιριστή στον Sport24 FM για τη μεγάλη νίκη της ομάδα του έναντι των «πράσινων»:

«Η Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη η πόλη και νομίζω ότι είμαστε καλύτερα. Αλλά στην Κρήτη περάσαμε φοβερά χρόνια. Εκεί είναι καλύτερος ο καιρός. Στην Θεσσαλονίκη έχει πολύ κρύο. Και στην Αργεντινή έχει ζέστη, αλλά κάνει και κρύο είναι σαν την Θεσσαλονίκη.

Ήταν ένα πάρα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες θέλαμε πολύ τη νίκη και είχαμε π0λύ πίεση γι” αυτή. Ξέραμε ότι ήταν μία ευκαιρία να πάρουμε μία μεγάλη ανάσα. Με μία νίκη θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και για εμάς που τον χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Ξέραμε ότι για να παίξεις ένα παιχνίδι σαν κι αυτό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100%. Όλοι την εβδομάδα ήμασταν έτοιμοι και το περιμέναμε. Ο κόουτς διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι και νομίζω ότι δίκαια πήραμε το αποτέλεσμα.

Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με αυτό τον σχηματισμό. Γι” αυτό είπα ότι ο κόουτς το διάβασε πολύ καλά. Ξέραμε ότι θα παίξουν έτσι. Μας βόλεψε γιατί εμείς προσπαθούμε να παίξουμε από τον άξονα με εμένα και να παίρνω την μπάλα που είμαι πιο ελεύθερος και άνετος. Παίξαμε καλά και εκεί ήταν το κλειδί του ματς.

Έτσι είναι το στυλ μας. Έχουμε μία νοοτροπία ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Από πέρυσι στην Β” Εθνική έτσι ήμασταν και δεν αλλάζει η νοοτροπία μας. Παρά το ότι δεν έχουμε τους βαθμούς που θα έπρεπε, θέλουμε να παίξουμε μπάλα. Θέλουμε να είμαστε επιθετική ομάδα και να μην είμαστε πίσω και να περιμένουμε. Είμαστε μία νέα ομάδα, με πολλούς παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά στην Super League. Είναι θέμα εμπειρίας. Νομίζω μετά από αυτή τη νίκη θα είμαστε καλύτεροι και σίγουρα θα μάθουμε απ” όλα αυτά για να είμαστε ψηλά και να είμαστε πιο άνετοι. Είμαστε μία δυνατή ομάδα. Έχουμε ψηλά παιδιά πίσω και τον Βέλλιο μπροστά. Είμαστε καλά.

Ο Εσιέν ακόμα δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Φαίνεται ότι είναι ανέτοιμος, αλλά με την εμπειρία που έχει, μόλις θα είναι έτοιμος θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Για εμένα είναι ένας μεγάλος παίκτης.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν είναι όπως τις περίμενα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πιο μπροστά. Περίμενα πιο πολλά από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Νομίζω πως έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να χάνει βαθμούς ο Ολυμπιακός, αλλά και να κερδίζουν οι άλλοι.

Έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός, βλέπω να περνάει και άνετα την Άρσεναλ. Θα κερδίσει το παιχνίδι και θα προχωρήσει. Νομίζω θα είναι καλό για όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα