Ηχούν τα… τ(ο)ύμπανα στο «Survival Secret» (εικόνες)

Με ιδιαίτερη προσοχή διάλεξαν οι ιθύνοντες του «Ε» τις παίκτριες του «Survival Secret», που πλαισίωσαν και τις δύο ομάδες, «διάσημη» και μη. Γνωρίζοντας ότι στις σέξι παρουσίες ο δείκτης τηλεθέασης «χτυπάει» κόκκινο, βρήκαν αυτές που θα χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα μοναδικό θέαμα. Ας τις γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα, αφού θα μας απασχολήσουν πολύ αυτόν τον χειμώνα.

Η Μαρία Ματσούκα, αδελφή του ινδάλματος Δήμητρας, διαθέτει ζουμερές αναλογίες. Επιχειρηματίας στο επάγγελμα, αφού πρόσφατα λάνσαρε την προσωπική της σειρά με μαγιό, αν και παντρεμένη, είναι μία πολύ σέξι γυναίκα.

Η Πωλίνα Τριγωνίδου μας έρχεται από την Θεσσαλονίκη και είναι γνωστή στην συμπρωτεύουσα όχι μόνο για την φωνή της, λόγω του ότι είναι ραδιοφωνική παραγωγός σε μεγάλο σταθμό, αλλά και των εκρηκτικών της προσόντων. Εντυπωσιακή είναι και η Αποστολία Λυβιάκη που, αν και την γνωρίσαμε ως φερόμενη σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, είναι πρωταθλήτρια του fitness, ενώ ασχολείται και με το bodybuilding.

Τον υδράργυρο στα ύψη σίγουρα θα ανεβάσει και η Ιρένε Τροστ, που εκτός από φωνάρα (τραγουδίστρια δη στο επάγγελμα) διαθέτει και κορμάρα. Από τον χώρο του πενταγράμμου μας έρχεται και η Κατερίνα Νάκα, που αν και μικροκαμωμένη, σύμφωνα με αυτούς που έχουν δει τις σέξι εμφανίσεις της, τόσο στα περιοδικά όσο και στις πίστες, προκαλεί «εγκεφαλικά» στο πέρασμά της. Μπορεί η Κατερίνα Νάκα να ήταν η πρώτη που αποχώρησε, αλλά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα