Η έκπληξη για τα γενέθλια της Ξένιας των REC! (εικόνες)

O Ηλίας Βρεττός με την ενέργειά του, την σκηνική του παρουσία, τις ερμηνείες και τις επιτυχίες του ( «Δεν παν να λένε», «Μια ιστορία», «Όταν με κοιτάς»,  «Και πετάω ψηλά», « Ανεβαίνω», «Και Κάτι Ακόμη»  ) απογειώνει τη διάθεση ενώ η συνύπαρξη επί σκηνής με τους REC είναι εκρηκτική. Οι REC το Νο 1 Urban Pop συγκρότημα, βάζουν την δική τους σφραγίδα στο πρόγραμμα. Ο Άρης, η Ξένια και ο ΜΙΚΕ ερμηνεύουν τις επιτυχίες τους «Σώσε με», «Και σε Θυμάμαι», «Μπες», «Άσε με να σ’ αγαπώ», «Chocolat» και πολλές ακόμη κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το αγαπημένο συγκρότημα των επιτυχιών επιστρέφει με ένα άκρως χορευτικό Hit με τίτλο:”ΜΕΙΝΕ” σε μουσική του Άρη Λουμάκη και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη και του Άρη Λουμάκη. Κυκλοφορεί σύντομα από την Feelgood. Στα decks ο Νίκος Μάρκογλου.

Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της η Ξένια των REC. Τόσο τα μέλη του συγκροτήματος όσο και οι συνεργάτες στο VERTU LIVE CLUB και ο leader Ηλίας Βρεττός της τραγούδησαν το “Happy Birthday” . Η Ξένια συγκινημένη έσβησε το κεράκι της τούρτας και τους ευχαρίστησε  για την έκπληξη. Στο δε καμαρίνι των REC ακολούθησε ένα γενέθλιο party με πρωτοστάτες τον Ηλία Βρεττό και τον Άρη Λουμάκη.

Ο Ηλίας Βρεττός και οι REC κάθε Παρασκευή και Σάββατο πραγματοποιούν ξέφρενα parties όπως εκείνοι ξέρουν, στο VERTU LIVE CLUB.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα