“Η αμαρτωλή υπόθεση της Σ. Αραβίας θα ερευνηθεί μέχρι τέλους”, τονίζει η ΔΗΣΥ

«Η έρευνα εμπλοκής του μοιραίου δίδυμου Καμμένου – Τσίπρα σε μια αμαρτωλή υπόθεση θα συνεχιστεί. Και θα ολοκληρωθεί. Μέσα στους συνταγματικούς κανόνες και διαδικασίες» υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη και επισημαίνει ότι η κυβερνητική προσπάθεια φίμωσης της αντιπολίτευσης και του Τύπου δεν θα περάσει.

Η ΔΗΣΥ αναφέρει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ «επιμένει να διακινεί διάφορα σενάρια με ένα βασικό χαρακτηριστικό, την προσπάθειά της να συγκαλύψει την υπόθεση των παράνομων ενεργειών του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σε σχέση και με αφορμή την απόπειρα σύναψης σύμβασης πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία» και δεν έχει λάβει υπόψη της στα σοβαρά τους ισχυρισμούς και τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε στη Βουλή.

Η ΔΗΣΥ σημειώνει: «Είναι πεντακάθαρο ότι δεν πέρασε η προσπάθεια του Υπουργού Εξωτερικών και άλλων κορυφαίων στελεχών να αποτρέψουν την βαθύτερη έρευνα της αμαρτωλής αυτής υπόθεσης, με την επίκληση δήθεν παραβίασης των διατάξεων περί απορρήτου, κατασκοπίας και προδοσίας της χώρας. Δεν είναι πολιτειακά μυστικό ό,τι είναι ήδη γνωστό στην ξένη χώρα. Αυτό το έχουν αποφασίσει ήδη τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας. Γι αυτό και αψηφήσαμε τις απειλές και τους εκβιασμούς και τελικά πήραμε την πρωτοβουλία κατάθεσης, στη Βουλή, των δήθεν απόρρητων εγγράφων, που είχαν περιέλθει σε γνώση μας

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα