Η Αν Σενκλέρ μίλησε για την απιστία του Στρος Καν

Η Αν Σενκλέρ, 3 χρόνια μετά από το πολιτικό σκάνδαλο που στοίχησε στον Στρος-Καν την πολιτική του καριέρα αλλά και την οικογενειακή του γαλήνη, ξεσπά και εξομολογείται το πώς ένιωσε για την απιστία του πρώην συζύγου της.

Η διάσημη Γαλλίδα δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα για την απιστία του τότε συζύγου της, σε συνέντευξη της στο κανάλι France2: «Ακούστε, είτε με πιστεύετε είτε όχι, δεν ήξερα τίποτα. Όταν παντρεύτηκα τον Ντομινίκ, ήξερα πως ήταν γόης, αλλά μέχρι εκεί».

Όταν η πρώην σύζυγος του πρώην προέδρου του ΔΝΤ ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούσαν απάντησε: «Οι φήμες υπάρχουν για να καταστρέφουν, για να σκοτώνουν, για να ανοίγουν χάσματα. Γι’ αυτό κι εγώ τις αγνόησα. Είχα, βέβαια, τις αμφιβολίες μου, όπως συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια. Πολλές φορές τον ρωτούσα αν ίσχυαν όσα άκουγα γι’ αυτόν. Εκείνος είχε τον τρόπο του να τα διαψεύδει και να με καθησυχάζει».

Όταν όμως η κουβέντα έφτασε στην καμαριέρα που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Ντομινίκ Στρος-Καν, η δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι δεν το πίστεψε ποτέ και πως είναι σίγουρη ότι δεν έγιναν έτσι τα πράματα.

Να σημειωθεί πως όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τον βιασμό της καμαριέρας στη Νέα Υόρκη τον Μάιο του 2011, η δημοσιογράφος στάθηκε δίπλα στον άπιστο σύζυγό της σε όλη τη διάρκεια της δικαστικής του περιπέτειας. Φαίνεται όμως ότι εκείνη η ιστορία κλόνισε ανεπανόρθωτα τον γάμο τους και πέρυσι πήραν διαζύγιο και η Αν Σενκλέρ επέστρεψε στη δημοσιογραφία αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση της γαλλικής Huffington Post.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα