“Η απάντηση για να αναγεννηθεί ξανά η Ν.Δ. είναι ο Μεϊμαράκης”

Μέλι στάζει για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος σε συνέντευξη του στον Real fm αναφέρθηκε στα πολιτικά χαρακτηριστικά του νέου προέδρου της Ν.Δ.

«Θέλω να εκπέμψω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο που μας ακούει, τους φίλους και τα στελέχη της ΝΔ. Πρώτο, να προσέλθουν να ψηφίσουν. Δεύτερο, η ΝΔ είναι ένα κόμμα με βαθιές ρίζες στην κοινωνία και αυτό το αποδεικνύουν τα σταθερά ποσοστά της μέσα σε αυτό το κύμα της δημοσιονομικής δυσκολίας που υπήρξε για τη χώρα. Τρίτο, έχουμε εμπειρία από αρχηγούς. Η ΝΔ θα εκλέξει τον 8ο κατά συνέχεια πρόεδρο και στη συνέχεια θα ισορροπήσει και πάλι και θα κάνει τα καθήκοντα της ως αξιωματική αντιπολίτευση και πολύ γρήγορα θα την καλέσει και πάλι ο λαός γιατί θα καταλάβει ότι αυτή είναι η πολιτική δύναμη που χρειάζεται ο τόπος στα δύσκολα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρούτσης.

Και πρόσθεσε: «Οσον με αφορά προσωπικά θα σας πω, επειδή δεν θέλω να κρύβομαι, εκτιμώ ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο και για τη χώρα και για τη ΝΔ που πρέπει να ξαναβρεί, αυτή τη στιγμή, και πάλι τη φόρμα της και να ξαναπατήσει γερά στα πόδια της, η απάντηση λέγεται στο όνομα Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Εκεί στέκομαι, εκεί θα στηρίξω χωρίς να υποτιμώ, το αντίθετο, τιμώ και το ήθος και την αγωνιστικότητα όλων των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα