Η απάντηση της Ρεάλ στη FIFA

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως έχει ακολουθήσει όλους τους κανονισμούς περί μεταγραφών ανηλίκων, εξέδωσε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, απαντώντας στις κατηγορίες της FIFA.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης των Μαδριλένων, οι οποίοι ελέγχονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για παραβίαση των κανόνων περί ανηλίκων, γεγονός που αν αποδειχθεί, επισύρει πολύ βαριές τιμωρίες:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίζεται την προστασία και τη σωστή και υγιή ανάπτυξη των ανηλίκων μέσω αυστηρής επιτήρησης, χωρίς εξαιρέσεις, σύμφωνα με τους κανονισμούς για την κατάσταση και τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, και είναι σε πλήρη συμφωνία με τις εν λόγω έρευνες που διεξάγονται για το σκοπό αυτό. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανταποκριθεί επιμελώς, παρέχοντας όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται από την Επιτροπή εντός των καθορισμένων προθεσμιών και με λεπτομερή έγγραφα.

Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η ισπανική ομοσπονδία, μέσω των οποίων εξελίσσεται η έρευνα, έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένες με τις πληροφορίες που έχουν παράσχει και οι οποίες επαληθεύουν την αυστηρή τήρηση των κανονισμών για μεταγραφές σε κάθε περίπτωση».

Η FIFA κατηγορεί τη «βασίλισσα» και την ισπανική Ομοσπονδία, ότι καθυστέρησαν 48 ώρες στην παράδοση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, όταν αυτά ζητήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία. Να σημειώσουμε πως για αντίστοιχη κατηγορία, η Μπαρτσελόνα καταδικάστηκε και εκτίει ποινή ενός χρόνου αποκλεισμού από το μεταγραφικό παζάρι!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα