Η αποκάλυψη-βόμβα της Αγγελικής Νικολούλη: Η συμμορία που σχεδίαζε απαγωγές παιδιών διασήμων

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Αποκαλύψεις για τη συμμορία που σχεδίαζε την απαγωγή διάσημων παιδιών με σκοπό τα λύτρα, έκανε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Η δημοσιογράφος, με αφορμή τους πυροβολισμούς που έπεσαν το πρωί της ίδιας ημέρας έξω από το Εφετείων Αθηνών, με δράστη τον εξοργισμένο θείο του Μάριου Παπαγεωργίου, που «λύγισε» από θυμό μετά και την αναβολή ενός χρόνου για τη δίκη του αδικοχαμένου ανιψιού του, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της. Αφού τα έβαλε με την ΕΛ.ΑΣ., που δεν είχε πάρει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας σε μία τόσο σημαντική δίκη, αλλά και με τη Δικαιοσύνη που έδωσε μία ακόμη ψυχοφθόρα αναβολή σε ένα έγκλημα που έχει σοκάρει, με τον άτυχο νέο να πέφτει θύμα μιας στυγνής συμμορίας που τον εκτέλεσε για τα λύτρα, εξαφανίζοντας μέχρι και σήμερα το πτώμα του, η παρουσιάστρια και «ψυχή» τού «Φως στο Τούνελ» έκανε μία αποκάλυψη για τα σχέδια της συμμορίας, που στο άκουσμά της προκλήθηκε τρόμος και φόβος σε πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες και επιχειρηματίες. Σύμφωνα με τη «βόμβα» που έσκασε η Α. Νικολούλη, μπορεί ο εγκέφαλος να βρίσκεται στη φυλακή, παρ’ όλα αυτά οι μηχανισμοί του παραμένουν ακόμα έξω και ετοιμάζουν διάφορα. Φτάνοντας στο αμήν από τα νεύρα της, και παρακολουθώντας από κοντά όλα αυτά τα χρόνια την έρευνα, κάνοντας και η ίδια ακόμα πιο εξονυχιστικό ρεπορτάζ, αποκάλυψε ότι τα μέλη τής εν λόγω συμμορίας, που ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι, σχεδίαζαν πολύκροτες απαγωγές παιδιών.

«Σχεδίαζαν απαγωγές και άλλων παιδιών διασήμων! Και είναι και άλλοι που λέγεται πως είναι απ’ έξω και συνεχίζουν τη δράση τους. Και κάποια στιγμή θα τους δούμε μπροστά μας αυτούς που δεν τους έχει αγγίξει κανένας. Λοιπόν, θα σταματήσω εδώ το θέμα, για να μην πω και άλλα που δεν πρέπει», δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής η Αγγ. Νικολούλη.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Η ΑΠΟΨΗ” που κυκλοφορεί κάθε Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα