Η αυτοκτονία και οι στίχοι που πρόδιδαν τον θάνατo του Κορνέλ

Η αποκάλυψη για τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του Κρις Κορνέλ προκάλεσε μεγάλο σοκ σε οικογένεια, φίλους και θαυμαστές. Ο διάσημος τραγουδιστής στα 52 του χρόνια βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Ντιτρόιτ.

Η σύζυγός του Βίκυ Καραγιάννη, ελληνικής καταγωγής, επικοινώνησε με φίλο του να πάει να δει τι συμβαίνει, αφού δεν της σήκωνε τα τηλέφωνα. Όταν εκείνος κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα, τον βρήκε νεκρό στο πάτωμα του μπάνιου, καλώντας αμέσως την αστυνομία.
«Ως αιτία θανάτου προσδιορίσθηκε η αυτοκτονία (το θύμα κρεμάστηκε)», αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του Ιατροδικαστή της Κομητείας Γουέην, μετά την πρώτη νεκροψία.

Σύμφωνα με όσα είπαν ιατρικές πηγές, ο ροκ σταρ κρεμάστηκε, ενώ δύο εφημερίδες του Ντιτρόιτ που επικαλούνται πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο Κορνέλ βρέθηκε με ένα φουλάρι γύρω από τον λαιμό του. Την πληροφορία αυτή δεν επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Associated Press.

Εκείνο όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το ότι λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του στην τελευταία του συναυλία με τους Soundgarder στο Ντιτρόιτ, οι στίχοι του τελευταίου τραγουδιού που ερμήνευσε ήταν μακάβριοι και περιέγραφαν τον θάνατό του.
«Την ώρα του θανάτου μου, δεν θέλω κανένας να θρηνήσει,
Το μόνο που θέλω είναι να πάτε το σώμα μου στο σπίτι,
Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν, για να πεθάνω άνετα,
Ο Χριστός θα φτιάξει το νεκρικό μου κρεβάτι,
Συνάντησέ με, Χριστέ, συνάντησε με,
Συνάντησέ με στη μέση του ουρανού
Αν με εγκαταλείψουν τα φτερά μου, Κύριε,
Σε παρακαλώ, δώσε μου ένα καινούργιο ζευγάρι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα