Η Γιουβέντους δίνει με 60 εκατομμύρια τον Βιδάλ!

Προσκλητήριο… 60 εκατομμυρίων ευρώ απηύθυνε η διοίκηση της Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να παραχωρήσει το διεθνή Χιλιανό μέσο Αρτούρο Βιδάλ!

Η «γηραιά κυρία» κατέληξε στην απόφαση να πουλήσει τον δυναμικό ποδοσφαιριστή, υπολογίζοντας σαφώς την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για το λόγο αυτό τήρησε την επιθετική στάση των τελευταίων ημερών. Η Γιουβέντους δίνει τον Χιλιανό, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Αυτό μεταφράζεται σε… 60 εκατομμύρια ευρώ, ποσό με το οποίο κοστολόγησαν οι Ιταλοί τον Αρτούρο Βιδάλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχθηκε την πρόσκληση και ετοιμάζει την αντιπρότασή της, καθώς δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει δίχως την παραμικρή διαπραγμάτευση. Ήδη, ο Φαν Γκάαλ παίζει το δικό του παιχνίδι, εκφράζοντας τις φοβίες του για τον τραυματισμό του παίκτη. Δεν αποκλείεται να ζητηθεί από τον Βιδάλ να περάσει από εξετάσεις στο Μάντσεστερ, πριν ξεκινήσουν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο κλαμπ. Εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα