Η δημόσια απολογία του Ρέμου μετά τον σάλο για τον Κεμάλ Ατατούρκ

 

 

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης η συνέντευξη που φέρεται να έδωσε στην τουρκική εφημερίδα Hurriet, ο Αντώνης Ρέμος, που σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, ο τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Κεμάλ Ατατούρκ. Ο τραγουδιστής που δέχτηκε τα  πυρά τω διαδικτυακών του φίλων, διαβάζοντας τις φερόμενες ως δηλώσεις του, ότι νιώθει υπερήφανος που είναι συγχωριανός του Τούρκου Προέδρου της Δημοκρατίας, που το όνομά του  όμως έχει μείνει στην ιστορία για τις σφαγές του, πριν λίγα λεπτά έκανε μία ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο Facebook.

 

«Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Bodrum καλεσμένος μιας μεγάλης εταιρία για να δώσω δύο συναυλίες εκεί. Τα ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσα κάποιες συνεντεύξεις. Διαβάζω σήμερα την ερμηνεία και την παρουσίαση μιας εκ των συνεντεύξεων μου. Μένω έκπληκτος με αυτά που διαβάζω και πιστεύω ότι ή έχει γίνει λάθος μετάφραση από τα Τούρκικα στα Ελληνικά, ή τα τούρκικα μέσα παρουσίασαν με λανθασμένο τρόπο τα λεγόμενά μου. Περήφανος είμαι μόνο για την καταγωγή μου που είμαι Έλληνας. Από εκεί και πέρα, έξω από τα πολιτικά παιχνίδια και τις ιστορικές αντιπαλότητες των δύο λαών, οι απλοί άνθρωποι και οι Έλληνες και οι Τούρκοι πραγματικά δεν έχουν να χωρίσουν πια τίποτα. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη των απλών ανθρώπων και από τις δύο πλευρές και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Όσον αφορά στο θέμα των δηλώσεών μου για τον Κεμάλ, η αλήθεια είναι ότι είπα, πως είμαι περήφανος που κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε η καταγωγή του Κεμάλ από την Θεσσαλονίκη και προφανώς τοποθετήθηκαν όλα μαζί. Κλείνοντας δεν έχω διάθεση να απολογηθώ σε κανέναν, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σας ευχαριστώ όλους. Καλημέρα.»
Tα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από το post που φέρεται να έχει γράψει ο Αντώνης Ρέμος, ήταν κατακεραυνωτικά για εκείνον, και όποιοι διαχειρίζονται την επίσημη σελίδα του , αν όχι ο ίδιος, μπήκαν στη διαδικασία των απαντήσεων.

«Συγνώμη λες όταν φταις σε κάτι» ήταν μία από τις απαντήσεις του Αντώνη Ρέμου.

remos-telikos

remos-2

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα