“Η εκλογή προέδρου να μην εξελιχτεί σε μια διαλυτική διαδικασία αντιπαραθέσεων”

Ίσες αποστάσεις από όλους τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας παίρνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην διαδικασίες εκλογής προέδρου.

Πιο συγκεκριμένα, την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ενότητα στη Νέα Δημοκρατία και η εκλογή νέου προέδρου να μην εξελιχτεί σε μια διαλυτική διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα πληγώσουν την παράταξη, επισήμανε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του κόμματος.

Είπε μεταξύ άλλων ότι η ΝΔ πρέπει να ανασυνταχθεί, να σταθεί στα πόδια της και να διευρύνει την επιρροή της προς την κοινωνία.

Τόνισε ότι το κόμμα είναι σε δύσκολη περίοδο σημειώνοντας ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η διάσπαση.

Σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες για την ηγεσία της ΝΔ είπε “όλες είναι καλές αλλά υπάρχουν και σημεία ότι μπορούν να γίνουν καλύτερες”

Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είπε ότι έχει μακρά πορεία και θα πρέπει να διασφαλίσει την βαθιά ανανέωση που χρειάζεται η παράταξη.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε πως έχει συγκεκριμένη αντίληψη για το πώς πρέπει να προχωρήσει η οικονομία σημειώνοντας ότι δεν μας λέει κάτι για την κοινωνική φροντίδα.

Χαρακτήρισε συμπαθή τον Απόστολο Τζιτζικώστα, λέγοντας ότι θα πρέπει να πείσει ότι το υπαρκτό συνταγματικό κόλλημα εκλογιμότητας που θα οδηγήσει σε απουσία του από τη Βουλή έως το 2023 δεν θα είναι ένα σοβαρό και θεσμικό εμπόδιο για την παρουσία της ΝΔ στο έργο που έχει να επιτελέσει.

Είπε τέλος πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, θα πρέπει να πείσει ότι τυχόν εκλογή του θα επιτρέψει στη ΝΔ να απλωθεί και να κερδίσει τα κοινωνικά στρώματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα