“Η Ελλάδα πλήρωσε με διπλάσιες θυσίες για να έχει τον Τσίπρα πρωθυπουργό”

Έντονα επικριτικός κατά του Αλέξη Τσίπρα ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος από το ΣΕΦ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την “χειρότερη κυβέρνηση” αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ που κόστισε στη χώρα 100 δισ. ευρώ.

Ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε την εκτίμηση ότι έχουν διπλασιαστεί τα ποσοστά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ζήτησε από τα μέλη και τα στελέχη να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να “κλειδώσουν” αυτά στις βουλευτικές εκλογές και αν γίνεται να αυξηθούν.

“Οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ξανά”

«Είναι η ώρα να δούμε ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι» είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι «οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ξανά».

Οι πολίτες περιμένουν να ακούσουν τις προτάσεις μας, προσέθεσε και μίλησε για θέσεις που διαφοροποιούν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ.

«Συμφωνώ και θα στηρίξω τον χάρτη της Φώφης Γεννηματά για τη νέα κεντροαριστερά» συνέχισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις. Μια στήριξη με ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στην εκλογή του 2015.

Η χώρα πλήρωσε με διπλάσιες θυσίες για να έχει τον Τσίπρα πρωθυπουργό, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας τις εκθέσεις σύμφωνα με τις οποίες η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κόστισε το 2015 στη χώρα περισσσότερα από 100 δις ευρώ.

Σαχινίδης: Χρειάζονται απλές, καθαρές και κατανοητές λύσεις

Την ανάγκη να αναζητηθούν νέες συνεργασίες στην Ευρώπη σε προοδευτική κατεύθυνση επισήμανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης και τόνισε πως “χρειάζονται απλές, καθαρές και κατανοητές λύσεις”, να ξέρει η Ελλάδα ότι μπορεί να ελπίζει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Τι είπε ο Χατζησωκράτης

“Πρέπει να υπάρξει στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ”, είπε στην ομιλία του ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο οποίος απάντησε στο χθεσινό χαιρετισμό του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, λέγοντας: “Τόλμησε να μιλήσει για τον Κόρμπιν, αλλά αποσιώπησε ότι ο Κόρμπιν έχει ανειρήνευτη διαμάχη με τον Φάρατζ. Ο Φάρατζ είναι σύμμαχος του κυβερνητικού τους εταίρου και πουλέν του Πάνου Καμμένου”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα