Η επίσημη ανακοίνωση του Λευτέρη Πανταζή για το ξαφνικό πρόωρο φινάλε των νυχτερινών του εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη

Στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το ξαφνικό τέλος των νυχτερινών του εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη, που προκάλεσαν το αδιαχώρητο κόσμου από το πρώτο κιόλας Παρασκευό-Σαββάτο στο «Fix»,  βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής, μετά από αθέτηση της αρχικής του συμφωνίας από την πλευρά της επιχείρησης.

Μετρώντας περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας στο βιογραφικό του, με νυχτερινές εμφανίσεις που έγραψαν και γράφουν «ιστορία» στον χάρτη της αθηναϊκής και θεσσαλονικιώτικης διασκέδασης, όντας και ο ίδιος επιχειρηματίας, μα πάνω από όλα Άνθρωπος και επαγγελματίας που φροντίζει το καλύτερο για τους συνεργάτες του, μην έχοντας δώσει ποτέ δικαίωμα, είναι η πρώτη φορά που αναγκάζεται να προβεί σε μία τέτοια απόφαση, για την οποία ενημέρωσε με επιστολή του τα ΜΜΕ.

FIX….ΛΈ-ΠΑ. ..ΧΑΜΌΣ. ..

Posted by Yiannis Siamidis on Freitag, 20. Oktober 2017

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Λευτέρη Πανταζή:

«Κατόπιν αθέτησης συμφωνίας της επιχείρησης του νυχτερινού κέντρου Fix προς το πρόσωπό μου, θέλοντας αρχικά να ευχαριστήσω τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που με «αγκαλιάζει» και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου, και με τίμησε θριαμβευτικά το πρώτο διήμερο των εμφανίσεών μου στη συμπρωτεύουσα, αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου! Πολύ σύντομα θα σας ενημερώσω για το νέο χώρο που θα εμφανίζομαι σε λίγο καιρό!

Με εκτίμηση Λευτέρης Πανταζής»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα