Η επίσημη απάντηση του Μακρόπουλου στην καταγγελία για χρηματικό εκβιασμό

 

Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί της Τετάρτης με ανακοίνωση-καταγγελία των διοργανωτών του Φεστιβάλ μπύρας στην Κύπρο, που κατηγορούσαν τον Νίκο Μακρόπουλο για χρηματικό εκβιασμό, αφού αρνιόταν να βγει στην σκηνή βλέποντας την τεράστια προσέλευση κόσμου (14.000), αν δεν του έδιναν παρά πάνω χρήματα από τα προσυμφωνημένα. Η απάντηση του τραγουδιστή ήρθε μερικές ώρες αργότερα που μέσω της σελίδας του στο Facebook, σχολιάζοντας ως ψευδείς τους ισχυρισμούς τους:

 

«Φίλοι και Φίλες μου στην Κύπρο, καλησπέρα.
Θα ήθελα καταρχάς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη βραδιά που μου χαρίσατε, τη Δευτέρα 5.9.2016 στην Λευκωσία, η οποία θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μου.
Με μεγάλη μου έκπληξη και οργή, όμως, διάβασα τη χθεσινή ανακοίνωση των διοργανωτών του SEPTEMBER FEST που είναι εξ’ ολοκλήρου ΨΕΥΔΗΣ.
Η αλήθεια έχει ως εξής:
Η συμφωνία για την εμφάνισή μου έγινε μεταξύ της SEPTEMBER FEST και της BLUEBRID SOFT LTD, με την οποία εγώ, όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, συνεργάζομαι. Όσον αφορά την αμοιβή μου οι διοργανωτές τήρησαν τις υποχρεώσεις τους προς την BLUEBRID SOFT LTD, αρνήθηκαν όμως να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι σ’ αυτήν (μετακινήσεις της αποστολής από και προς το αεροδρόμιο κλπ) κάτι το οποίο αναγκάστηκαν να κάνουν πριν την έναρξη της συναυλίας, πιεζόμενοι από την BLUEBRID SOFT LTD.
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και ήδη έχω κινηθεί δικαστικά κατά των διοργανωτών. Η αποζημίωση δε που θα μου επιδικασθεί θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κύπρου όπως θα διαπιστώσετε.
Όλα αυτά, βέβαια, δεν μπορούν να αμαυρώσουν τη συγκίνηση που μου έδωσε για μια ακόμη φορά αυτή μας η συνεύρεση.
Κύπρο σ΄ ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Αθήνα, 7.9.2016
Νίκος Μακρόπουλος»

σφφφ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα