Η επιστροφή της φέρνει «Ίντριγκα»

Στο δυναμικό του Καναλιού της Κάντζας ανήκει πλέον η Έλλη Στάη, η οποία πρόκειται να παρουσιάσει ένα πολιτικό talk show.

Η «σιδηρά κυρία της ενημέρωσης» συνεργάστηκε με τον Alpha το διάστημα των εκλογών, αλλά όπως φαίνεται οι ιθύνοντες του καναλιού έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι με τις επιδώσεις και τα νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα να επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί της. Η επιστροφή της Έλλης Στάη είναι γεγονός μέσα από τη νέα της εκπομπή «Ίντριγκα», ένα πολιτικό talk show το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 24:00 και θα έρχεται στις οθόνες μας κάθε δεύτερη Τετάρτη τα μεσάνυχτα, σε live μετάδοση.

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός της Κάντζας, αναφέρει:

«Ακόμα και αν κάποιος πιστεύει ότι στην τηλεόραση συμβαίνουν μονίμως τα ίδια, υπάρχει μία επιστροφή ικανή να τον ιντριγκάρει.
Ο Alpha, με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχεται την Έλλη Στάη. Τη δημοσιογράφο που έχει επάξια συνδεθεί με την πιο αξιόπιστη πλευρά της είδησης. Η επιστροφή της Έλλης Στάη είναι γεγονός μέσα από τη νέα της εκπομπή «Ίντριγκα», ένα πολιτικό τοκ σόου άλλης οπτικής και αισθητικής, το οποίο θα έρχεται στις οθόνες μας κάθε δεύτερη Τετάρτη τα μεσάνυχτα, σε live μετάδοση. Παράλληλα, η Έλλη Στάη θα είναι σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με θέση, κύρος και προσωπική σφραγίδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα