Η Ισπανία καλεί πίσω τον Ρομπέρτο!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως όριο διαπραγμάτευσης για την παραχώρηση του Ρομπέρτο Γκάγκο, το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, σε μία προσπάθεια να «αποκρούσει» το «πρέσινγκ» που δέχεται από ισπανικές – κυρίως – ομάδες.

Το τελευταίο διάστημα η πίεση έχει ενταθεί και όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα αντέξει η ομάδα του Πειραιά, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη την εξέταση των εναλλακτικών λύσεων που έχει στη διάθεσή της, προκειμένου να καλύψει άμεσα το κενό.

Ο Ρομπέρτο Γκάγκο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην πατρίδα του το φετινό καλοκαίρι, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων. Εκτός της Βαλένθια, ο πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» απασχολεί και την Ατλέτικο Μαδρίτης, η διοίκηση της οποίας, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Ιβηρική, ετοιμάζεται να καταθέσει προσφορά στον Ολυμπιακό, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του.

Οι «ροχιμπλάνκος», εκτός του ότι προσφέρουν ένα ισχυρότατο κίνητρο επιστροφής στον Ρομπέρτο, αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μιγκέλ Άνχελ Μόγια, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο. Στην Ισπανία αναφέρουν ότι εφόσον η Ατλέτικο συναίνεσε στη μεταγραφή του Μόγια, έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση, η οποία δεν είναι άλλη από τον Ρομπέρτο Γκάγκο.

Από τον Ολυμπιακό τηρούν στάση αναμονής και αρνούνται να σχολιάσουν οτιδήποτε, πριν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα