Η Καλομοίρα είναι μία ευτυχισμένη μανούλα και σύζυγος!

Η Καλομοίρα Σαράντη, άκρως ανανεωμένη μετά τη γέννηση των αγοριών της, καθώς έχει χάσει και τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης, φωτογραφήθηκε σε γνωστό περιοδικό μαζί με τα παιδιά της!

Τη φωτογράφιση συνόδευε και μία αποκαλυπτική συνέντευξη της γλυκιάς μανούλας, η οποία αναφέρεται στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, αλλά και στη κρίση στη σχέση τους!

Όταν γνώρισε τον Γιώργο, ήξερε από την αρχή ότι είναι ο ιδανικός: «Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Θα ακουστεί μελό ή κλισέ αλλά ήξερα από μικρή ηλικία ότι ο Γιώργος είναι το άλλο μου μισό, η αδερφή ψυχή που ψάχνω. Ως παιδί όταν τον γνώρισα δεν ξέρω γιατί αλλά αμέσως είπα μέσα μου ότι αυτός είναι ο άντρας μου! Άκουσα το ένστικτό μου όταν ήρθε η ώρα και από τότε είμαστε μαζί».

Όσο για το πώς γνωριστήκανε, η Καλομοίρα απάντησε: «Η ιστορία μας είναι λίγο περίεργη. Στην αρχή με ήθελε πολύ εκείνος και εγώ αντιδρούσα, μάλλον επειδή ήμουν πολύ μικρή. Με έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο και μιλούσαμε και θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν γιατί με θέλει να μιλάμε συνέχεια. Τότε όμως ήμουν απόλυτα προσηλωμένη στο σχολείο μου και στο όνειρό μου να γίνω τραγουδίστρια και ένιωθα ότι δεν είχα χρόνο για αγόρια. Στα 15 μου όμως και ενώ τον είχα ήδη ταλαιπωρήσει αρκετά, άρχισα να τον βλέπω διαφορετικά. Ήταν πιο μεγάλος από μένα και μου άρεσε αυτό, γιατί έβγαινε μόνος του, πήγαινε σε club, και ήταν ανεξάρτητος. Εκείνο το διάστημα, ίσως επειδή ηλικιακά είχαμε ένα κενό, έδειχνε ότι δεν είχε χρόνο πια για μένα και τότε συνειδητοποίησα ότι μου έλειπε. Με τα πολλά και ενώ είχα ήδη απογοητευτεί και πίστευα ότι με ξέχασε, μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι του θείου μου και αφού οι συγγενείς μου του έκαναν ανάκριση τρίτου βαθμού, βγήκαμε για δείπνο. Ακόμη απορώ πώς τότε δεν έφυγε τρέχοντας. Μετά πάλι χάσαμε επαφή, γιατί δεν είχα τον σωστό αριθμό του τηλεφώνου του. Είχα θυμώσει και μαζί του βέβαια γιατί δεν με είχε πάρει κανένα τηλέφωνο. Ήμουν ερωτευμένη, ήμουν μόνη μου και στην Ελλάδα τότε, και στεναχωριόμουν γιατί νόμιζα ότι δεν με θέλει. Έριξα όμως τον εγωισμό μου και τον πήρα τηλέφωνο μια μέρα όταν βρήκα μέσω μιας φίλης μου τον σωστό αριθμό του. Εκείνη τη χρονιά συναντηθήκαμε στα 20ά γενέθλιά μου και από τότε είμαστε μαζί».

Κι όπως όλες οι σχέσεις, έτσι και η Καλομοίρα γνώρισε την κρίση στη δική της: «Ναι, κυρίως νομίζω στο ξεκίνημά της, καθώς τότε βρισκόμασταν σε τελείως διαφορετική φάση ο ένας από τον άλλο. Μην ξεχνάτε επίσης ότι είχαμε σχέση εξ αποστάσεως και αυτό ήταν το χειρότερο γιατί δεν είχαμε επαφή και επικοινωνία στην καθημερινότητά μας. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στην αρχή και τις διαφορές που είχαμε ως χαρακτήρες, είχαμε έναν κοινό στόχο: θέλαμε πάρα πολύ και οι δύο να κάνουμε αυτήν τη σχέση να πετύχει».

Τέλος, αναφέρετε στη βάφτιση των παιδιών της, η οποία πλησιάζει: «Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνει στην Ελλάδα. Ο Νίκος και ο Δημήτρης θα βαφτιστούν πιθανότατα στο χωριό μου στη Λακωνία. Θέλουμε να τελέσουμε εκεί το Μυστήριο καθώς είναι το μέρος όπου μεγάλωσαν οι γονείς μου και το μέρος όπου παίζαμε τα καλοκαίρια εγώ και ο Γιώργος. Έχουμε ωραίες αναμνήσεις από αυτό τον τόπο και θέλουμε να τις συνδέσουμε με το παρόν μας. Επίσης, πολύς κόσμος από την Ελλάδα δεν κατάφερε να έρθει στο γάμο μας στην Αμερική, οπότε στη βάφτιση θα συναντήσουμε πολλούς φίλους και συγγενείς. Αισθάνομαι ότι το χρωστάω στη γιαγιά μου, την Ελένη, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες να κάνω στο χωριό τα βαφτίσια των γιων μου, γιατί της το είχα υποσχεθεί».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα