«Η Κεντρική Μακεδονία δεν πρέπει να μείνει πίσω»

Το δικό του μήνυμα για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς έστειλε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε πως ««η Κεντρική Μακεδονία δεν πρέπει να μείνει πίσω» και επεσήμανε ότι «προτεραιότητα μας είναι να μετασχηματίσουμε την περιφέρεια σε έναν μηχανισμό που θα δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ο φετινός εορτασμός βρίσκει την Πατρίδα μας μέσα σε μία δύσκολη, υφεσιακή κατάσταση με την ανεργία στα ύψη, τη λιτότητα να θερίζει και εκατομμύρια Έλληνες σε δεινή θέση. Ωστόσο, πριν από δύο χρόνια, τέτοια μέρα, η χώρα μας άγγιζε την ολοκληρωτική οικονομική κατάρρευση και την εξαθλίωση. Σήμερα, μετά τις τεράστιες θυσίες του λάου, η Πρωτομαγιά γιορτάζεται, ενόσω μία σειρά από ενδείξεις για σταδιακή έξοδο από την κρίση γίνονται φανερές όσο ποτέ. Για πρώτη φορά εδώ και πέντε χρόνια μπορούμε να πούμε ότι βλέπουμε, έστω και αμυδρά το φως στην άκρη του τούνελ.

Πρωτεύοντα ρόλο στην αναπτυξιακή πορεία έχουν οι περιφέρειες και η Κεντρική Μακεδονία δεν πρέπει να μείνει πίσω. Επί 3,5 χρόνια χάθηκε πολύτιμος χρόνος και πιστώσεις που θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη τη ζωή όλων μας. Εμείς δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάντια και η απραξία. Η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα δικό της έργο ανάπτυξης.

Αυτό θα αλλάξει. Η διοίκηση μας θα αξιοποιήσει όλους τους πόρους και τις δυνατότητες για να κάνει καλύτερη τη ζωή των πολιτών και να συμβάλλει ουσιαστικά στο δρόμο της ανάπτυξης της Ελλάδας. Η πρώτη και σημαντική προτεραιότητα μας είναι να μετασχηματίσουμε την περιφέρεια σε έναν μηχανισμό που θα δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας. Η χώρα πάει μπροστά και η Κεντρική Μακεδονία δεν πρέπει να μείνει πίσω. Εμείς αυτό δεν θα το επιτρέψουμε»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα