«Η Κορινθίου, 15 χρόνια που την γνωρίζετε, πάντα είχε κώ…ο»

Δεν άκουσε και λίγα… Για την ακρίβεια άκουσε πολύ περισσότερα απ’ όσα έπρεπε για μία φωτογράφιση του κώ…ου! Κυριολεκτικά. Ο λόγος για την Μαρία Κορινθίου, μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς, που δεν δίστασε να φωτογραφηθεί ά λα Κιμ Καρντάσιαν και να δεχτεί bullying γι’ αυτή της την επιλογή, αλλά και για την αρετουσάριστη φωτογραφία που έδωσε μετά στη δημοσιότητα.

Η ίδια, μιλώντας στο Epsilon και στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακου» φάνηκε αρκετά εκνευρισμένη με τον ντόρο που έχει ξεσπάσει: «Εκνευρίστηκα. Όλο αυτό που δέχτηκα είναι ένα είδος bullying από ανθρώπους και εκπομπές που θίγονται με όλα αυτά και ήταν οι πρώτοι που με ειρωνεύτηκαν και άρχισαν να λένε τα χίλια μύρια! Είναι τραγικό να καθόμαστε τώρα και να μιλάμε γι’ αυτό το πράγμα!

Με σχολιάζουν άνθρωποι που με ξέρουν, που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποια είμαι. Και είναι αυτοί που το ξεκινούν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να κάνουν νούμερα, επειδή με έχουν στη μπούκα… Ο λόγος ξέρω ποιος είναι: επειδή δεν έχω κανέναν πίσω στις πλάτες μου. Δεν θα έπρεπε να μιλάνε με τέτοια ειρωνεία άνθρωποι που κάνουν ότι κάνουν. Θα κάτσω να αποδείξω αν έγινε ρετούς στο εξώφυλλο ή δεν έγινε; Σε ποιους; Σε αυτούς που οι ίδιοι το κάνουν;

Η Κορινθίου, 15 χρόνια που την γνωρίζετε, πάντα είχε κ…ο, πάντα είχε στήθος και δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν να αποδείξουν! Έβγαλα την αρετουσάριστη φωτογραφία και την επόμενη μέρα σχολίαζαν “μαγκιά της, αλλά δεν είναι αρετουσάριστη”. Οι βρικόλακες! Μεγάλη ντροπή! Είμαι έξαλλη!

Έχω μια βαρβάτη δουλειά από πίσω μου, το “Γοργόνες και Μάγκες” και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον κώ…ο της Κορινθίου και της κάθε Κορινθίου! Δεν ενστερνίζομαι τον τίτλο ότι μοιάζω με την Κιμ Καρντάσιαν. Δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω. Μαγκιά μου που έκανα τρία γυμνά εξώφυλλα! Ας το έκαναν αυτοί και ας μην ήταν και sexy!».

Στην «Α» όχι μόνο στηρίζουμε τη Μαρία Κορινθίου, αλλά συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις πιο σέξι πόζες της στο Instagram.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα