“Η κυβέρνηση δεν θα πέσει, όμως ο Μουζάλας πρέπει να παραιτηθεί”

Σίγουρος ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα κρατήσει και δεν θα πέσει εμφανίστηκε ο Τέρες Κουίκ μιλώντας στον ΑΝΤ1 ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Γιάννη Μουζάλα. 

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ  εξέφρασε τη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το ζήτημα που έχει προκύψει με την δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, επισημαίνοντας ότι επιμένουν στην παραίτηση του.

Ο κ. Κουίκ, παράλληλα, τόνισε ότι η συζήτηση για το θέμα Μουζάλα, θα γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη υπογραμμίζοντας ότι το ζήτημα της παραίτησης «υπάρχει πάνω στο τραπέζι», ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ζητούν την απομάκρυνση του Γιάννη Μουζάλα από τον Πρωθυπουργό, αλλά ζητούν από τον ίδιο να παραιτηθεί.

Ο κ. Κουίκ είπε ότι «η στήριξη στην κυβέρνηση είναι δεδομένη». Αυτή η κυβέρνηση δεν πέφτει κι εκείνοι που ονειρεύονται να προκαλέσουν με όλη αυτή τη φασαρία που πάνε να κάνουν δεν θα δικαιωθούν. Η κυβέρνηση θα παραμείνει για τετραετία», τόνισε σημειώνοντας ωστόσο ότι «το θέμα άρσης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γιάννη Μουζάλα για το ατόπημά του υφίσταται, είναι πάνω στο τραπέζι και ότι δεν το ξεχνούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα