«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά εκ νέου τον κόσμο με fake story»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει με συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Όλγα Κεφαλογιάννη, κατηγορώντας την ότι επιχειρεί να χτίσει ένα fake story για την οικονομία.

Η βουλευτής Α’ Αθηνών και τομεάρχης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνει μεν πως είναι θετική εξέλιξη η έξοδος της χώρας στις αγορές, υπενθυμίζει δε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2012-14 και μιλά για εκ νέου εξαπάτηση του κόσμου.

Την ίδια ώρα, ασκεί σκληρή κριτική προσωπικά στον πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «το λάθος (στην επιλογή προσώπων) για το οποίο μιλάει στοίχισε στον ελληνικό λαό ένα ακόμα μνημόνιο με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ επιβάρυνση, μια νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με αφελληνισμό του τραπεζικού συστήματος, capital controls, υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια και δυστυχώς θυσία στον βωμό του τυχοδιωκτισμού όλων των προσπαθειών του ελληνικού λαού».

Τέλος αποδοκιμάζει την πολιτική της κυβέρνησης στους τομείς του Πολιτισμού, αλλά και του τουρισμού που γνωρίζει πολύ καλά, ενώ τοποθετείται απέναντι στα σενάρια που μιλούν για πιθανή υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αθηναίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα