Η κόντρα στα άκρα!

Αυτός ο πόλεμος θα φτάσει στα άκρα. Κι αν η ΠΑΕ ΑΕΚ απλά αρνήθηκε… ευγενικά να κάνει δύο δηλώσεις μετά το ματς με τον Πλατανιά (Αραβίδης και Μάνταλος δεν μίλησαν στις κάμερες της NOVA), η ΠΑΕ ΠΑΟ έχει βγάλει το βαρύ πυροβολικό και όπλισε!

Ο Γιάννης Αλαφούζος απέστειλε εξώδικο στη Super League και εξηγεί πως πρέπει άμεσα να μπουν στα ταμεία του συνεταιρισμού 6,5 εκατομμύρια ευρώ από τη συμφωνία με τη NOVA, χρήματα τα οποία παρακρατεί η τηλεοπτική εταιρία μετά τη σωρεία διακοπών στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο ΠΑΟ έχει να παίρνει σημαντικό μερίδιο από το ποσοστό αυτό και ενδεχομένως δικαίως να κόπτεται, όμως θα πρέπει να καταλάβουν και οι ΠΑΕ πως η NOVA δεν έχει από πού να διεκδικήσει τα χρήματα που δικαιούται. Οι αναβολή και μετάθεση των τριών αγωνιστικών έχει πλήξει το κύρος της εταιρίας και έχει δημιουργήσει μεγάλη χασούρα και η ευθύνη μπορεί να μην βαραίνει τη Super League, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος πρέπει να πληρώσει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι μάλλον απίθανο να υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση την επόμενη εβδομάδα στο ντέρμπι του ΠΑΟ με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, εκτός φυσικά αν υπάρξει κάποιου είδους συμφιλίωση της τελευταίας στιγμής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα