Η Λίβερπουλ «αρπάζει» τον Φαλκάο από την Τσέλσι!

Η προοπτική του… βασικού και… αναντικατάστατου στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ, οδηγεί τον Ρανταμέλ Φαλκάο να προτιμήσει την πρόταση των «κόκκινων» από εκείνη της σαφώς πιο σοβαρής Τσέλσι!

Μετά από δύο ατυχείς χρονιές σε Μονακό (λόγω τραυματισμού) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (λόγω Φαν Γκάαλ), ο Κολομβιανός επιθετικός θέλει να ανακτήσει τον αγωνιστικό του ρυθμό, προκειμένου να αποδείξει σε όλους πως δεν έχει… ξοφλήσει!

Η πρόταση από την Τσέλσι ήταν σημαντική για την ψυχολογία του, ωστόσο στο άκουσμα της προσφοράς από τη Λίβερπουλ γεννήθηκαν άλλες σκέψεις στο μυαλό του. Με την παρουσία αρκετών ικανών επιθετικών στο ρόστερ των «μπλε» του Λονδίνου, ο Φαλκάο εκ των πραγμάτων θα παίξει σε λιγότερα παιχνίδια.

Αντιθέτως στη Λίβερπουλ, θα είναι βασικός και αναντικατάστατος, καθώς η μοναδική λύση που υπάρχει είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, τον οποίο ψάχνει να πουλήσει ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο τελευταίος πιστεύει ότι με την απόκτηση του Φαλκάο από τη Μονακό, θα προσθέσει αρκετούς πόντους στο ενεργητικό του και θα ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα