Η ΛΑ.Ε. καλεί τον κόσμο στο ειρηνοδικείο και στα “πρόθυμα συμβολαιογραφικά γραφεία”

“Δίνουμε ξανά δυναμικά και μαζικά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία και στα «πρόθυμα» συμβολαιογραφικά γραφεία και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Όλες και όλοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Κυρ. Λουκάρεως 14) την Τετάρτη 6/12, στις 3 το μεσημέρι. Δεν μας φοβίζουν οι επ’ αυτοφώρω συλλήψεις, η χρήση αστυνομικής βίας και η ρίψη χημικών”.

Με αυτό τον τρόπο η ΛΑΕ ανακοίνωσε την δράση της κατά των πλειστηριασμών, καλώντας όχι μόνο τα μέλη της, αλλά και συλλογικότητες σε αντίδραση.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ακόμη: “Ο ενωτικός και μαζικός αγώνας του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών συνεχίζεται και με ακόμη πιο μεγάλη ένταση και συμμετοχή. Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση (κυβέρνηση, παλιομνημονιακά κόμματα και φυσικά τους δανειστές – «οικονομικούς δολοφόνους») ότι τίποτα, ούτε η προπαγάνδα, ούτε η βία, ούτε η ρίψη χημικών, θα μας σταματήσει. Ο αγώνα για την υπεράσπιση των πρώτων κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών θα γιγαντωθεί. Δεν θα επιτρέψουμε ούτε μια λαϊκή οικογένεια να χάσει το σπίτι της, για να ικανοποιηθούν οι τραπεζίτες και τα «κοράκια» – funds”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα