Η «μάζωξη» του… όλου ΠΑΣΟΚ στο Κάραβελ

Το «όλον ΠΑΣΟΚ» μαζεύτηκε στο ξενοδοχείο Κάραβελ το πρωί του Σαββάτου, κατόπιν του σχετικού καλέσματος που είχε απευθύνει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. Οι παρουσίες από το παρελθόν πολλές αλλά και αρκετές απουσίες, όπως αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου και των εκσυγχρονιστών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο γεύμα συνοδευόμενος από τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Δημήτρη Ρέππα, ενώ παρών είναι και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στο ειδικό τραπέζι-ροτόντα για το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, κάθισαν όλα τα στελέχη καθώς και οι κκ. Κρεμαστινός και Κεγκέρογλου.

H συνάντηση ξεκίνησε με κοπή πίτας και το φλουρί έπεσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. “Όλα θα πάνε τέλεια το 2017!” ήταν το σχόλιο του Βασίλη Κεγκέρογλου.


Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία επιδεικνύει έντονη κινητικότητα μετά και την προσχώρηση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (Γιώργος Παπανδρέου) στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, απευθυνόμενη σε περισσότερα από 200 στελέχη του Κινήματος κινήθηκε στη γραμμή των ίσων αποστάσεων από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Στο πρόσωπο σας τιμούμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός, που συνδέεται με στόχο την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης” είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι στόχος είναι “ένας πόλος δημοκρατικός απέναντι στη συντήρηση, ο οποίος λέει όχι στο ΣΥΡΙΖΑ όχι και στην παλινόρθωση της Δεξιάς».

Με ιδιαίτερες αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ και τις κυβερνήσεις Καραμανλή, τονίζοντας πως «το ΠΑΣΟΚ δεν έφερε την κρίση και το μνημόνιο, αλλά η κρίση έφερε τα μνημόνια».

Οι απόντες και οι παρόντες

Απόντες από την εκδήλωση εκτός του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός κόμματος εδώ και καιρό, ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, αλλά και οι «στρατηγοί» που ετοιμάζουν το νέο κόμμα – μαξιλαράκι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης.
Το παρών έδωσαν οι: Λαλιώτης, Λιβάνης, Σκανδαλίδης, Γιώργος Παπανδρέου και Βάσω Παπανδρέου, Λιάνης, Καψής, Αργύρης, Νεονάκης, Σκουλάκης, Ρόβλιας, Σμυρλής, Γκόγκας Ντόλιος, Μαγκριώτης, Σάκης Οικονόμου, Κασσής, Σουλαδάκης, Κουσελάς, Χάιδος, Λαμπράκη, Τσώνης, Μπατζελή, Ανουσάκη, Σηφουνάκης, Δριβελέγκας, Κολιοπάνος, Σχοιναράκη, Ακριβάκης, Μπιστης, Παντελής Οικονόμου, Χατζημιχάλης, Κουτρουμάνης. Ρέππας, Καστανίδης, Καϊλή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα