Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει 120 εκατ. ευρώ για τον Μπέιλ

Πρόταση 120 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει καταθέσει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ουαλό σούπερ σταρ από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ είχαν χάσει τη μάχη της διεκδίκησής του, τη χρονιά που ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε μετακομίσει από την Τότεναμ στη «βασίλισσα».

Ένα από τα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο σύλλογος της Βρετανίας, είναι η παραχώρηση του Ισπανού τερματοφύλακα Νταβίντ Ντε Χέα, ως αντάλλαγμα. Η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον νέο… Κασίγιας, ενώ πέρυσι η μεταγραφή του χάλασε κυριολεκτικά την ύστατη ώρα.

Το συμβόλαιο του Μπέιλ με τη Ρεάλ εκπνέει το 2019, ενώ ο σύλλογος της Μαδρίτης έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Ουαλός δεν παραχωρείται. Ο ίδιος εκδήλωσε πριν από λίγους μήνες την απροθυμία του να επιστρέψει στην Premier League, ωστόσο από τότε πολλά έχουν αλλάξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο στο σύλλογο της Βρετανίας, έχει διαμορφώσει άλλες προοπτικές.

Σε κάθε περίπτωση, ένας παράγοντας που διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο, είναι η απουσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Champions League, καθώς ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν κατάφερε να πιάσει μία θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα