Η Μίλαν για Γιόβετιτς!

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Στέφαν Γιόβετιτς μπορεί να είναι υπαρκτό, ωστόσο ο Μαυροβούνιος διεθνής επιθετικός της Ιντερ δύσκολα θα έρθει στην Ελλάδα μετά την εμπλοκή της Μίλαν στη μάχη για την απόκτησή του.

Μετά τις Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και δείχνουν έτοιμες να κινηθούν σε περίπτωση που η Ίντερ αποφασίσει να τον παραχωρήσει, στους ενδιαφερόμενους προστέθηκε και η Μίλαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» ο προπονητής των ροσονέρι Βιτσέτζο Μοντέλα δείπνησε με τον Γιόβετις, με τον οποίο διατηρεί πολύ φιλική σχέση από την κοινή τους θητεία στη Φιορεντίνα, σε μία προσπάθεια να τον πείσει να αλλάξει στρατόπεδο και όχι τόπο κατοικίας.

Η αλλαγή προπονητή στην Ιντερ και η έλευση του Στέφανο Πιόλι στην τεχνική ηγεσία ενδέχεται να ξαναφέρει τον Μαυροβούνιο στην πρώτη γραμμή, όμως σε περίπτωση που και ο νέος προπονητής κρίνει πως δεν τον χρειάζεται, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να καταλήξει στη Μίλαν είτε δανεικός, είτε με κανονική μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα