Η μελωδία του τάνγκο την Τετάρτη στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής

Την μαγεία του τανγκό θα ζήσουν σε πολύ έντονους ρυθμούς όσοι αποφασίσουν την Τετάρτη 28 Ιουνίου να βρεθούνσ τον κήπο του Μεγάρου Μουσικής (21.00). Το Αthens Tango Ensemble, πλαισιωμένο από τέσσερις tangueros  που θα χορεύουν σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, θα θυμίσει νοσταλγικές μελωδίες μεγάλων αργεντινών, αλλά και ελλήνων συνθετών σε όσους επιλέξουν να περάσουν τη βραδιά τους απολαμβάνοντας ένα αναψυκτικό ή ένα ποτό στις δροσερές γωνιές του πιο μουσικού Κήπου της πόλης.

Το δυναμικό κουιντέτο θα ερμηνεύσει κλασικά αριστουργήματα της αργεντίνικης μουσικής: αγαπημένα κομμάτια από τη χρυσή εποχή του τάνγκο που άντεξαν στον χρόνο με την υπογραφή του «βασιλιά του ρυθμού» Χουάν Νταριένσο, του Φρανσίσκο Κανάρο, ενός από τους πιο πολυηχογραφημένους συνθέτες τάνγκο του 20ού αιώνα και του Ανίμπαλ Τροΐλο, διάσημου κυρίως για τα υπέροχα ορχηστρικά του κομμάτια.

Τους Αthens Tango Ensemble απαρτίζουν οι  Δήμος Βουγιούκας (μπαντονεόν, ακορντεόν, ενορχηστρώσεις), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Παναγιώτης Μάρκος (πιάνο), Δημήτρης Κουφογιώργος (κιθάρα), Κώστας Αρσένης (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο), Special guests (τραγούδι), Natalia Soledad Petsalis, Ελένη Δημοπούλου. Συμμετέχουν οι χορευτές Μάντι Πούλου, Ελένη Τσιριγώτη, Κώστας Δούκας, Jordi Moragues Massanet.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 και 12 ευρώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα