Η «Μιμή», η «Κρίστι», επιχειρηματίες, παρουσιαστές και άλλοι: Το vip καρτέλ ναρκωτικών

H βιτρίνα ενός από τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών που δρουν στην Ελλάδα, ήταν το κοσμικό σούσι μπαρ στο Κολωνάκι. Πλήθος επωνύμων έδιναν καθημερινά το παρών τους στο στέκι που είχαν δημιουργήσει ο 53χρονος επιχειρηματίας και η ηθοποιός σεξ σύμπολ της δεκαετίας του 90.

Όλα κυλούσαν ομαλά για την επιχείρησή τους, μέχρι και το 2015, που οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών, «τσάκωσαν» την παράνομη δράση του επιχειρηματία ως ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές ναρκωτικών. Τα κομμάτια του παζλ άρχισαν να δένουν ένα ένα και οι αποκαλύψεις για τους διάσημους πελάτες του αλλά και τα deals κοκαΐνης που γινόντουσαν στο μαγαζί, ήταν «σαρωτικές».

Στη λίστα του βρέθηκαν πολλά επώνυμα ονόματα, με τα προσωπικά τους τηλέφωνα, με διάφορα ψευδώνυμα και με λέξεις κλειδιά δίπλα που υποδείκνυαν έμμεσα κάθε φορά την ποσότητα που ήθελαν να παραγγείλουν. Ο φάκελος της υπόθεσης του μεγαλύτερου καρτέλ κοκαΐνης οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες τον Μάιο του 2018, όπου θα κληθούν για κατάθεση πολλά λαμπερά πρόσωπα.

Σύμφωνα με τους επαΐοντες των ονομάτων που θα απασχολήσουν, πολλοί από αυτούς έχουν χάσει τον ύπνο τους. Στην ιδέα και μόνο ότι θα μαθευτούν τα ονόματά τους αλλά και η εξάρτησή τους στα ναρκωτικά, νιώθουν τον απόλυτο τρόπο. Πασίγνωστες ηθοποιοί, εκ των οποίων δύο ινδάλματα, η «Μιμή» και η «Κρίστη» όπως είναι τα ψευδώνυμά τους, δύο ξαδέρφια γόηδες και γόνοι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που είναι γνωστοί για τις σχέσεις τους με διάφορες επώνυμες κυρίες, γνωστός σεναριογράφος ,ο μόδιστρος, ο κομμωτής, γιος γνωστής παρουσιάστριας που επίσης δραστηριοποιείται ως πανελίστας σε εκπομπή, εκρηκτική λαϊκή τραγουδίστρια με τα τατουάζ, αλλά και άλλοι πολλοί  είναι κάποια από τα 27 άτομα που θα δώσουν το «παρών» του στη δίκη που αναμένεται να «κάψει» πολλούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα