Η μουσική φοράει τα γιορτινά της τον Ιούλιο στην Σύρο

Για 13η χρονιά εφέτος, το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί στην Ερμούπολη της Σύρου φιλοξενώντας 250 περίπου πρόσωπα της Τέχνης από 22 διαφορετικές χώρες σε 19 παραστάσεις (το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εν καιρώ).

Κατά τη διάρκεια των 13 ημερών του φεστιβάλ (16-30 Ιουλίου)  θα παρουσιαστούν συναυλίες συμφωνικής και χορωδιακής μουσικής, παραστάσεις για παιδιά, μπαλέτο και μουσική δωματίου, τραγούδι καθώς και το Greek Opera Studio με τις παραστάσεις όπερας.

Εφέτος θα είναι η πέμπτη φορά που στο Φεστιβάλ θα συμπράξει  η Pan-European Philharmonia  που με την ευγενική  χορηγία του Ιδρύματος Schwarz του Μονάχου έρχεται από τη Βαρσοβία. Όπως και στα προηγούμενα έτη οι καλλιτέχνες και το προσωπικό θα έρθουν από πολλά και διαφορετικά μέρη του  κόσμου – από περισσότερες από 25 χώρες. Εκτελεστικός Διευθυντής ο Γιάκουμπ Φράιμπιγκ.

Ιδρυτής και Γενικός -Μουσικός Διευθυντής του φεστιβάλ είναι ο μαέστρος Πέτερ Τιμπόρις ενώ  Γενική – Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Greek Opera Studio η Εϊλάνα Λαπαλάινεν. Το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου είναι παραγωγή της MidAmerica Productions και της MIDAM INTERNATIONAL της Νέας Υόρκης, με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου, του Δημάρχου Γεωργίου Μαραγκού, και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Θωμαής Μενδρινού.

Εισιτήρια προπωλούνται στο  www.ticketservices.gr  και στο Θέατρο «Απόλλων»  ( 22810 85192)

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα