Η μούτζα του Αναγνωστόπουλου και η αποχώρηση Σπαλιάρα

Στο τελευταίο επεισόδιο που γυρίστηκε στον Άγιο Δομίνικο, έγιναν πολλά και ενδιαφέροντα. Μεταξύ των οποίων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε την τελευταία ασυλία, πήρε το εισιτήριο για την Κούβα, όπου βρέθηκε μαζί με τον Μάριο Ιωαννίδη, πλάνα του ταξιδιού αυτού θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν σαφέστατα υπέρ του “Ντάνου” στο τελευταίο αγώνισμα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος να ξεσπάσει. Άλλωστε, ο συγκεκριμένος παίκτης απέδειξε όλους τους προηγούμενους μήνες, πως εκνευρίζεται πολύ εύκολα και μάλιστα στο τέλος έριξε μία μούτζα στο γνωστό μοντέλο και ηθοποιό που στήριζε τον “Ντάνο” στο αγώνισμα. Παράλληλα, ανέφερε και τη μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα, λέγοντας “να σε χαίρεται η μανούλα σου που σε ταίζαμε τόσο καιρό κι εσύ υποστηρίζεις τον Αγγελόπουλο”. Αυτή του η φράση πάντως ξεσήκωσε τον Μάριο Ιωαννίδη ο οποίος του είπε σε έντονο ύφος πως: “για μανούλες δεν μιλάμε ρε φίλε, ό, τι θέλουμε το λέμε χωρίς να τις θίγουμε στην κουβέντα μας”.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιάννης Σπαλιάρας άκουσε με έκπληξη από τον Σάκη Τανιμανίδη ότι είναι εκείνος που αποχωρεί από το παιχνίδι, στενοχωρώντας και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που τον ήθελε μαζί του στον ημιτελικό. Στο άκουσμα της είδησης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε λυγμούς, προφανώς γιατί ήταν πεπεισμένος πως ήταν η δική του σειρά για να αποχωρήσει. Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλη γνώμη. Σε κλάματα ξέσπασε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας για τις αναμνήσεις του από το παιχνίδι και το πόσο ανεπιθύμητος ένιωσε στην καλύβα από τους συμπαίκτες του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα