Η Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση 100 εκατομμυρίων για Πογκμπά!

Πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά κατέθεσε στη Γιουβέντους η Μπαρτσελόνα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες με την κίνησή της!

Οι Καταλανοί καλύπτουν άμεσα τις απαιτήσεις της «Γηραιάς Κυρίας», με στόχο να κλείσουν τη σπουδαία μεταγραφή το συντομότερο δυνατό και να αποφύγουν τυχόν «παζάρια» λόγω της παρουσίας των υπόλοιπων «μνηστήρων».

Σύμφωνα με πηγές στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα είχε καταθέσει και άλλη πρόταση πριν από λίγες βδομάδες, αλλά τα 70 εκατομμύρια που πρότεινε δεν έγιναν αποδεκτά από τους Ιταλούς. Η νέα προσφορά καλύπτει τα στάνταρ που έχει θέσει ο ατζέντης του Γάλλου ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα.

Εφόσον επιτευχθεί οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο Πογκμπά θα παραμείνει στη Γιουβέντους μέχρι τον Γενάρη του 2016, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι τιμωρημένη με απαγόρευση μεταγραφών έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο διεθνής Γάλλος από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Ρεάλ Μαδρίτης, θέτοντας εκτός… μάχης δύο πολύ σημαντικούς «παίκτες» στο μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα