Η Νανά έκανε την πρώτη της μικρή νίκη: Η επίσημη ανακοίνωση του γιατρού της και οι διαψεύσεις

 

Το θαύμα που όλοι προσευχήθηκαν για τη Νανά Καραγιάννη, άρχισε να γίνεται. Η ραδιοφωνική παραγωγός που από το απόγευμα της Παρασκευής είναι διασωληνωμένη, δίνοντας μάχη για τη ζωή της στην ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) στο Αγία Όλγα, φέρεται να επανέρχεται. Οι γιατροί πλέον είναι αισιόδοξοι για την υγεία της, και οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι έφτασε να ζυγίζει 29 κιλά, δεν ισχύουν, όπως διέψευσε ο γιατρός και Διοικητής της κλινικής που την παρακολουθεί Μιχάλης Κούρτης. Τα νέα που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα, είναι πιο αισιόδοξα από ποτέ για την πορεία της υγείας της. Μετά από μέρες διασωλήνωσης έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποσωλήνωσης, εξομολογήθηκε στην Espresso ο θεράπων ιατρός της.

 

«Η καρδιά της Νανάς λειτουργεί πολύ καλά πλέον. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι το θετικό. Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική, ωστόσο οι διαδικασίες αποσωλήνωσης της ξεκίνησαν. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται. Κάθε ώρα που περνάει είναι και μια μικρή νίκη. Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα η κατάστασή της έχει βελτιωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλα όσα γράφονται, λέγονται, διαδίδονται.

«Δεν είναι αλήθεια  ότι έφτασε να ζυγίζει 29 κιλά και επίσης θα ήθελα να διαψεύσω πως πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η κατάσταση της είναι πραγματικά σοβαρή και είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται και από όλα τα όργανα που έχουν πρόβλημα μας δίνει ελπίδες το ότι η καρδιά της λειτουργεί καλά. Σκοπός μας, λοιπόν, τώρα είναι να αποσωληνωθεί και να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της» εξήγησε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα