Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιχειρεί να «αρπάξει» τον Σίλντενφελντ!

Ζάγκρεμπ, Αθήνα ή Γαλλία… Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ επιβεβαίωσε τις επαφές του ατζέντη του με την κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη του ανταγωνισμού για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, η ομάδα του Ζάγκρεμπ έχει καταθέσει πρόταση στον μάνατζέρ του και εκείνος τη συζητάει, όπως και αυτή των «πράσινων», αλλά και της γαλλικής Μπορντό. Ο Σίλντενφελντ μίλησε στα κροατικά ΜΜΕ και αναφέρθηκε τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» να κατακτήσει τον τίτλο, όσο και στο θέμα του συμβολαίου του. Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε:

Είσαι ανάμεσα στους εκλεκτούς του Νίκο Κόβατς για το παιχνίδι με την Νορβηγία, ανυπομονείς γιατί στο Μουντιάλ δεν έπαιξες ούτε λεπτό;
«Σίγουρα ποιος δεν θα ανυπομονούσε. Αλήθεια δεν έπαιξα ούτε ένα ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας αλλά το να είμαι ανάμεσα στους εκλεκτούς είναι ξεχωριστό για κάθε παίκτη. Σίγουρα ο καθένας θα είναι να είναι στο γήπεδο αλλά γνωρίζω ότι δεν μπορούν να παίξουν και οι 24. Για αυτό και όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε στις προπονήσεις με τις ομάδες μας».

Την Τετάρτη δεν θα παίξεις όμως με τον Παναθηναϊκό όπως δεν έπαιξες και το Σαββατοκύριακο;
«Ναι, δεν παίζω διότι έχω επτά κίτρινες κάρτες και στην Ελλάδα ο κανονισμός προβλέπει ότι από τα επόμενα τέσσερα ματς θα πρέπει να λείψω στα δυο και για αυτό δεν έπαιξα. Την Τετάρτη είναι η δεύτερη αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω μιας απόφασης της κυβέρνησης για να περιορίσει την βία».

Δεν είναι αυτή η διακοπή των παιχνιδιών μεγάλη για σένα;
«Σε καμία περίπτωση έχω πολλά ματς στα πόδια μου. Την Κυριακή πριν έρθω στο Ζάγκρεμπ θα παίξω κόντρα στην Βέροια».

Δίνετε μάχη για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά τρεις πόντους;
«Ξέχωρα από το αβαντάζ των τριών βαθμών, ο Ολυμπιακός έχει και ένα ματς λιγότερο και τα πάντα είναι στο χέρι του, τον νικήσαμε στο ντέρμπι, όμως μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για κάποια γεγονότα, η διοίκηση έκανε έφεση, αλλά δεν πιστεύει πως θα μας επιστραφούν οι βαθμοί, παρόλα αυτά εμείς θα κυνηγήσουμε τις ευκαιρίες μας και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα».

Μετά από αυτή τη σεζόν είσαι ελεύθερος. Και έχει γραφτεί ότι μπορεί να έρθεις πίσω στην Ντιναμό;
«Στο Ζάγκρεμπ; Γιατί στην πραγματικότητα είμαι παίκτης της Ντιναμό αλλά της Μόσχας. Το καλοκαίρι είμαι ελεύθερος. Όσο για το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ υπάρχουν συγκεκριμένες επαφές. Είμαι 29 ετών και πιστεύω ότι είμαι στην πιο ώριμη ηλικία για να πάρω την σωστή απόφαση για το επόμενο συμβόλαιο μου το οποίο θα είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου. Για αυτό δεν θα πω κάτι άλλο αλλά θα επαναλάβω ότι υπάρχει ενδιαφέρον».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα