«Η Ν.Δ. δεν βλέπω να παραμένει μεγάλο κόμμα»

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μίλησε το πρωί της Μ. Τετάρτης ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του, τονίζοντας  ότι δεν τον απασχολούν οι αντίπαλοί του, μίλησε με υποτιμητικά σχόλια για την Νέα Δημοκρατία, για την οποία προέβλεψε ότι «θα γίνει μικρό κόμμα, στα επίπεδα του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου»  ενώ άφησε αιχμές κατά του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, αναφορικά με την επιλογή του να σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη.

 Αρχικά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επεσήμανε το έργο που έχει πραγματοποιηθεί και υποστήριξε ότι «οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξέρουν ποια είναι η αλήθεια». Όπως είπε, όσοι ψηφίσουν, πρέπει να καταλάβουν το έργο που χρειάζεται ο Πειραιάς και υποστήριξε ότι μπορεί ακόμη να προσφέρει.

Μίλησε όμως και για την κεντρική πολιτική σκηνή λέγοντας ότι συμπαθεί πολύ τον Αντώνη Σαμαρά. «Η Νέα Δημοκρατία δε βλέπω να παραμένει μεγάλο κόμμα», ανέφερε από την άλλη και δικαιολόγησε την απάντησή του λέγοντας: «Δεν πιστεύω στο σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μιχαλολιάκος πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή/

 “Να πει ο ίδιος  τι θέλει”

Μεταξύ  άλλων ο Βασίλης Μιχαλολιάκος άφησε αιχμές κατά του υπουργού Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλου για την παρουσία του στην εκδήλωση παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του κ. Γιάννη Μώραλη.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση  του ΣΚΑΙ ο κ. Μιχαλολιάκος, που έχει πάρει επισήμως το χρίσμα του πρωθυπουργού για τον δήμο Πειραιά,  ανέφερε ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος είχε πάει και στη δική του συγκέντρωση και στο παρελθόν είχε κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για εκείνον.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν γίνεται να  είναι «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ».

Ο κ. Μιχαλολιάκος απηύθυνε ταυτόχρονα κάλεσμα  στον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο να πει «ο ίδιος τι θέλει» ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα