“Η Ν.Δ. δεν θα δεχθεί παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου για το Σκοπιανό”

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να δεχθεί παιχνίδια για το Σκοπιανό, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από την πλευρά του Πάνου Καμμένου, τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Εάν υπάρξει μία κοινή και ξεκάθαρη πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων η Νέα Δημοκρατία θα καθίσει στο τραπέζι να την συζητήσει, μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Σε ό,τι αφορά τα επιδόματα, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει αύξηση, αλλά τόνισε ότι γίνονταιο περικοπές με απίστευτο και δραματικό τρόπο σε τρίτεκνους και πολύτεχνους.

«Κατά τα άλλα η κυβέρνηση που έχουμε έχει το θράσος να σημειώνει πως εκφράζει τους φτωχούς. Λένε πως οι φόροι έχουν ζημιωθεί σημαντικά από τα μέτρα. Αυτό όμως το γνωρίζει και η φυματική σαρανταποδαρούσα του κυρίου Τσακαλώτου», συμπλήρωσε.

Τέλος, δήλωσε ότι η ΝΔ είναι υπέρ του θεσμού της διαμεσολάβησης, συμπλήρωσε όμως ότι «η κυβέρνηση κάνει παραπάνω βήματα από τι μπορεί τελικά να βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα