“Η Ν.Δ. πρέπει να στραφεί και πάλι προς το κέντρο”

Νέο “χτύπημα” της Ντόρας Μπακογιάννη κατά της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.  Η βουλευτής Επικρατείας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για την πολιτική που ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς  ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να είχε σηκώσει το τηλέφωνο και να έχει καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα χθες. 

Ερωτώμενη  για το αν η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μικρό πλέον κόμμα, η βουλευτής σημείωσε ότι το κόμμα λόγω της άσκησης πολιτικής αλλά και για άλλους λόγους έχει χάσει μερίδα ψηφοφόρων από το κέντρο. «Η Ν.Δ. άφησε το χώρο του κέντρου ακάλυπτο. Θα πρέπει να ξαναβρούμε το ζωτικό μας χώρο». Η Ν.Δ. πρέπει να στραφεί και πάλι προς το Κέντρο πρόσθεσε.

Ο κυρία Μπακογιάννη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σκάνδαλο με τις offshore του κ. Καρατζαφέρη. «Με τις αποκαλύψεις για Καρατζαφέρη φρίττω, δεν ήμουν η μόνη που δεν τον ήθελα στη Ν.Δ» σημείωσε.

«Φοβάμαι ότι αυτήν την στιγμή κάποιοι στην Ευρώπη, χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως σκιάχτρο για να λύσουν δικά τους προβλήματα. Δεν θα επιτρέψουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού. Πρέπει να κλείσουμε αυτο το πακέτο και να πάμε μετά με μια διαπραγμάτευση πολιτική. Οχι αμυντική» σημείωσε μεταξύ άλλων η κυρία Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα