Η οργή της Μαρίας Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εκ νέου εδώ και λίγες μέρες ο Ανδρέας Μπάρκουλης, δίνοντας μάχη μέσα από την εντατική. Έχοντας πάθει μία νέα λοίμωξη του αναπνευστικού, ο «μεγάλος» μας ηθοποιός, σύμφωνα με όσα λέγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, το μεσημέρι της Τετάρτης ζήτησε εσπευσμένα να δει τον γιο του στην εντατική, ενώ τρόμαξε πολλούς ακούγοντας τον να λέει ότι είναι στον ίδιο χώρο μου μαζί του ο Σταυρίδης και ο Βέγγος.

Η σύζυγος του, Μαρία, που είναι βράχος όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του, ξέσπασε μέσα από το νοσοκομείο. Μιλώντας στη «Freddo» δήλωσε χαρακτηριστικά για την κατάστασή τους:
«Το άλλο το ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρεις; Ποιοι να είναι δίπλα μου, κορίτσι μου; Μόνη μου είμαι εδώ. Όλοι ήταν κοντά στον Ανδρέα μόνο για να διαφημιστούν. Να σου πω κάτι; Καλύτερα μόνη μου, να μην έχω και υποχρέωση σε κανέναν» , ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δικά της προβλήματα υγείας.

«Είμαι διαβητική από τότε που αρρώστησε πρώτη φορά ο Ανδρέας. Κάνω ένεση ινσουλίνης και προσπαθώ να αντεπεξέλθω σε όλες τις υποχρεώσεις», εξηγεί, ενώ λέει πως ο Ανδρέας θα παραμείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο: «Πρέπει να τον παρακολουθούν οι γιατροί, δεν γνωρίζουμε πότε θα βγει».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα