Η παρουσιάστρια φερόμενη ως τζαμπατζού στα μπουζούκια λύνει τη σιωπή της

 

Το όνομά της φιγούραρε για πολύ καιρό, ως η τζαμπατζού-σαματού, παρουσιάστρια, που προκαλεί αρκετά συχνά επεισόδια στα νυχτερινά κέντρα, όταν δεν της δίνουν το τραπέζι που θέλει, πίστα εννοείται και φυσικά χωρίς να πληρώσει. Για το θερμό περιστατικό με πρωταγωνίστρια την γνωστή παρουσιάστρια που βρέθηκε να απολαύσει τον Σάκη Ρουβά και έφυγε άρον άρον με φωνές, είχε αποκαλύψει ο Χάρης Σιανίδης. Λίγες μέρες μετά κάποιοι άλλοι θα έμπλεξαν στην ιστορία το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η ίδια έχοντας διαβάσει ουκ ολίγα για όλο αυτό, σε συνέντευξή της στο Instyle θέλησε να τοποθετηθεί.

«Ειλικρινά έπεσα από τα σύννεφα όταν το διάβασα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Απορώ γιατί κάποιοι άνθρωποι επιδιώκουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Τη συγκεκριμένη βραδιά εγώ ήμουν καλεσμένη στα γενέθλια της Νεσχάν Μουλαζίμ, όπως και η Νεσχάν έχει υπάρξει καλεσμένη στη δική μου γιορτή. Δεν ήταν μια απρόοπτη συνάντηση και όλο αυτό ήταν αποκύημα της φαντασίας κάποιων. Δεν έχω κάνει ποτέ φασαρίες, ακόμα και σε στιγμές που θα άξιζε τον κόπο γιατί το θέμα ήταν σοβαρό. Θα έκανα για ένα τραπέζι; Μάλλον σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να συντηρούν μια εικόνα για μένα, τι να πω;».
Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα διεκδικήσει το δίκιο της ακόμα και με ένταση όταν νιώθει πως αδικείται, δήλωσε: «Έχω αντιληφθεί πως αν θέλει κάποιος να πιστεύει κάτι θα το πιστεύει ότι και να κάνεις. Επίσης με τα λόγια τίποτα δεν διορθώνεται. Μόνο με τις πράξεις μπορείς να αποδείξεις ποιος είσαι και πώς νιώθεις. Έτσι όταν νιώθω αδικημένη το δείχνω με τη στάση μου και όχι με λόγια και φωνές. Έχω μάθει να προφυλάσσω τον εαυτό μου με το να απομακρύνομαι και να βγάζω από τη ζωή μου ανθρώπους που δημιουργούν εσκεμμένα κάποιο “παρασκήνιο”. Με τα λόγια δεν βγαίνει κάτι, άσε που κάποιες φορές μπορεί οι άλλοι να τα χρησιμοποιήσουν και εναντίον σου».

δδδ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα