Η πληθωρική Πατρίσια έκανε… κανονιέρη τον Μπολτ! (pics)

Η ταχύτητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αποτελεί ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για μία ομάδα. Η Άρσεναλ επενδύει σε αθλητές με πλούσια σωματικά προσόντα και ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο πρωταθλητής στον στίβο, Γιουσέιν Μπολτ!

Μην «ψαρώνετε». Δεν… τρελάθηκε ξαφνικά ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, που παρεμπιπτόντως είναι φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασε ένα στοίχημα και προκειμένου να το πληρώσει, αναγκάστηκε να φορέσει τη φανέλα των «κανονιέρηδων», να φωτογραφηθεί και να… διαπομπεύσει τον εαυτό του στο διαδίκτυο.

Όπως εξήγησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε βάλει στοίχημα με το μοντέλο Πατρίσια Λόπες για την ομάδα που θα κερδίσει το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και τελικά το έχασε, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με σκορ 3-0 από την ομάδα του Βενγκέρ. Έτσι ο Μπολτ αναγκάστηκε να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ, τηρώντας τους όρους του στοιχήματος.

Βέβαια, κάθε άλλο παρά χαμένος βγήκε! Τί κόστος έχει, εξάλλου, μία φωτογραφία στο ίντερνετ, σε σύγκριση με την παρέα που του παρέχει η άκρως εντυπωσιακή Πατρίσια;

patty1

patty2 patty3 patty4 patty5 patty6 patty7

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα